Genel Başkan Yardımcısı Irgatoğlu, Uşak’ta Kamu Çalışanlarıyla Buluştu.
12 Mayıs 2023, Cuma

Memur-Sen Uşak İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Uşak Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Uşak Milletvekili adayları Fahrettin Tuğrul ve Hilal Sabancı, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube yöneticileri ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 

Toplantıda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu, Memur-Sen’in küresel bir emek hareketi haline geldiğine dikkat çekerek, “1995 yılında yola çıktığımızda yolumuza engel koymak isteyenler, vesayeti altına almak isteyenler oldu. Ama biz asla vesayete boyun eğmedik, dik duruşumuzdan taviz vermedik. Çok şükür bugün Memur-Sen 1 milyonu aşan üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük emek hareketi, küresel bir emek örgütü. Değerlerine bağlı, ilkeli sendikal anlayışın öncüsü” diye konuştu. 

“Gerçek ve Makul Taleplerle Masaya Gideceğiz”

7. Dönem Toplu Sözleşme sürecine yönelik çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Irgatoğlu, “Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak Toplu Sözleşme sürecine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sahadan gelen taleplerin üzerinde uzman ekiplerimizle çalışıyoruz, gerçek ve makul taleplerle masaya gideceğiz. İnşallah tüm kamu çalışanlarımız adına Memur-Sen olarak güzel kazanımların altına imza atacağız” dedi. 

“Sadece Eleştirmiyor Çözüm Önerilerini de Söylüyoruz” 

Memur-Sen’in yetkili olduğu günden bu yana yüzlerce kazanıma imza attığını hatırlatan Irgatoğlu, “Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, ek gösterge artışı, toplu sözleşme ikramiyesinin artırılması gibi yüzlerce kazanımın altında Memur-Sen’in imzası var. Mücadelemiz bitti mi? Asla. Kamu çalışanlarımızın yaşadığı diğer sorunların çözümü için de mücadelemiz devam ediyor. Biz sadece eleştiren bir sendikal anlayışın asla tarafı değiliz. Yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerimizi de ortaya koyuyoruz. Yol haritasını belirliyor ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

14 Mayıs seçimleriyle ilgili de konuşan Irgatoğlu, “Biz kamu çalışanlarını tehdit eden anlayışı değil, kamu çalışanlarının emeğini ve fedakârlığını gören anlayışı destekliyoruz” ifadelerini kullandı.  

İl Temsilcisi Aloğlu: Birliğimiz ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Muhammed Ali Aloğlu da yaptığı konuşmada, Uşak’ta yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Uşak Memur-Sen olarak seferber olduklarını belirten Aloğlu, “Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Çok şükür devlet ve millet el ele vererek bu zor günleri atlatmaya çalışıyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. 

HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :